Woensdag: alcoholvrij bier GOD

Vandaag gaan we het hebben over GOD. Da’s niet wie of wat je denkt maar wel een alcholvrij bier. Michel Van der Auwera gaat het proeven bij Walter Mees. Je hoort het vandaag op Expres via 105.4 FM, DAB+, streamingapps en onze website.

Maandag: Tom Thys over zijn boek ‘Zerk’

Horror op maandag… vandaag is Tom Thys onze gast. Tom is auteur van horrorverhalen en heeft zijn eerste roman voor volwassenen geschreven: ‘Zerk’. Hij komt vandaag aan Michel Van der Auwera vertellen waar zijn boek over gaat en waarom je het in huis moet halen als je eens goed wil griezelen. Je 0hoort het op Expres via 105.4 FM, DAB+, een streamingapp en onze website.

Dinsdag: Don Vitalski over ‘Pech en Geluk’ in het Seeftheater

Don Vitalski komt vandaag vertellen over ‘Pech en Geluk’ dat vanaf 21 september te zien is in het Seeftheater in de Diepestraat. Het is een revue-achtige voorstelling waarin kleine stukjes stand-up comedy worden afgewisseld met hilarische dialogen en vooral: de openbaring van de huiveringwekkende vertelling genaamd “stand-up tragedy”. Het speelt zich af in de Seefhoek waar er twee rivaliserende café’s zijn. Het ene heet Pech, het andere Geluk. Je verneemt er alles over via Radio Expres op 105.4 FM, DAB+, streamingapps en de website.

Iedere donderdag: Patrick Vanouytsel met ‘veroaltsjes oitet stad’

Elke donderdag vertelt dialectgids Patrick Van Ouytsel een boeiend en pakkend verhaal over Antwerpen. Hij neemt je mee naar een bijzondere plaats of vertelt over een bijzondere Antwerpse figuur.

Je hoort de ‘veroaltsjes oitet stad’ iedere donderdag rond 8u10, 13u10 en 17u10 op Expres, de radio van’t stad!

Win duotickets voor het EWT: Vruchten der liefde

We hebben weer wat weg te geven: in het EWT in Deurne spelen ze tussen 20 september en 27 oktober ‘Vruchten der Liefde’. Wij hebben voor de avant-première van donderdag 19 september maar liefst 15 duotickets klaarliggen. Stuur een mailtje met als onderwerp’ EWT’ naar info@radioexpres.be en vergeet zeker je naam, adres en telefoonnummer niet te vermelden. En misschien kan je met z’n tweetjes helemaal gratis naar het EWT.

Relaties, huwelijken, samenwonen… De liefde kan zo schoon zijn!

Maar na een tijdje komen de barsten die soms in diepe ravijnen veranderen. Ieder huisje heeft zijn kruisje, of zelfs een heel groot kruis. Met een enorm gevoel voor humor en herkenbaarheid ben je getuige van ontelbare huwelijksperikelen in deze nieuwe Franse komedie. De 4 acteurs vertolken samen meer dan 40 rollen in een rollercoaster van de lach. Ambiance verzekerd!

Woensdag: Napoleon van Antwerpen

Take Twee Producties gaat vrijdag in première met “Napoleon van Antwerpen”. Marc Schoeters en Mieke Abel vertellen vandaag op Radio Expres waarover dit stuk gaat.

Woensdag in de Expres Jukebox

Ook woensdag zit de EXPRES JUKEBOX weer helemaal vol met al dan niet vergeten parels. Zet ‘m dus op 105.4 FM, luister via DAB+, een app of onze website. Onze jukebox speelt alle weekdagen van 10 tot 12.

Dinsdag: Maffi’Amore

Vandaag vertelt Helena Rothheut van Multatuli Theater over hun nieuwste productie Maffi’Amore die op 14 september in première gaat. Wat gebeurt er als een 45-jarige advocaat met goede reputatie een affaire heeft met de dochter van zijn beste vriend en maffiabaas Carlos? Je komt er vandaag alles over te weten op Expres!

Maandag: Heel-a-ton op hoge hakken

Een marathon-dag die bol staat van activiteiten… op hoge hakken. Dat is de eerste Heel-a-ton die georganiseerd wordt door High Heels Antwerpen. Vandaag komen Nele en Leen er alles over vertellen. Op Expres natuurlijk!